Chaufförer/Operatörer 

Malmberg Miljöhantering har en fortsatt stark tillväxt genom ständigt ökad efterfrågan vilket innebär fler kunder, utökat geografiskt område och behov av fler medarbetare.

 Malmberg Miljöhantering

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu chaufförer/operatörer till våra olika tjänster, slamsugningsbilar, spolbilar och vacuum- torrsugningsbilar (Jumbo). Kunderna är allt från kommuner och företag till privatpersoner. Arbetet utförs självständigt men du ingår i ett team på cirka 20 chaufförer/operatörer. Arbetstiden är dagtid, men jour kan på sikt komma att ingå i ditt arbete. Vårt verksamhetsområde är nordöstra Skåne och västra Blekinge.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Företaget finns i nya lokaler i Öllsjö utanför Kristianstad.

Din bakgrund

För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort samt YKB. Meriterande är CE-kort, ADR, Säkerhet på väg och Heta arbeten. Du har förhoppningsvis kompetens inom bygg, anläggning, VVS eller liknande.

Som person är du kreativ och gillar ett fysiskt krävande arbete. Du är serviceinriktad, självständig och sätter alltid kunden i fokus.

Har du frågor ang. tjänsten, kontakta Affärsområdeschef, Mikael Persson tfn:044-780 19 51 eller

e-mail: mikael.persson@malmberg.se

Ansökan skickar du till jobb@malmberg.se, senast 2018-09-07. Vi arbetar med löpande urval. 

 

Märk din ansökan med ”Chaufför/Operatör”

 

Sök tjänsten här!  

 

Kontakta oss!Mikael Persson 
Tel: 044-780 19 51
e-mail: mikael.persson@malmberg.se