Stopp i avloppet?

Har du märkt att vattnet inte rinner undan som det ska i köket eller badrummen. Kanske det bubblar lite från vasken. Det kan vara början till en propp i avloppsröret. Det kan vara bra att med jämna mellanrum spola villans ledningar för att undvika att inte kunna använda avloppet på några dagar. Skulle olyckan ändå vara framme är hjälpen bara ett telefonsamtal bort. Vi är snabbt på plats och kan lokalisera proppen och åtgärda den. Naturligtvis ser vi till att även gå igenom alla grenledningar och avslutar med att spola huvudledningen.

villaavlopp

Garanti

Naturligtvis lämnar vi garanti på utfört arbete. 

ROT-avdrag

Att underhållsspola avloppsledningarna i villan berättigar till ROT-avdrag. Avdraget gäller för arbetskostnadsdelen av tjänsterna och normalt beviljas avdrag för 30% av arbetskostnaden. Läs mer hur det går till på www.skatteverket.se

Uppge gärna redan när du beställer spolning av oss att du önskar utnyttja ROT-avdraget. Informationen vi behöver från dig är då personnummer och fastighetsbeteckningen, så löser vi det.

 

Vi är snabbt på plats med vår Cityspolbil!

 

Vår smidiga Cityspolbil är perfekt för mindre spolarbeten. Den kan snabbt vara på plats och kommer till oavsett hur ditt hus ligger. Dessutom har den kraftfull utrustning som säkerställer ett gott resultat.

Har du en trekammarbrunn med ett tungt brunnslock?

Visste ni att de betonglock som många slambrunnar har idag kan väga upp emot 200 kg? Många kommuner inför en extrakostnad vid varje tömning om locket är för tungt. 

Vi säljer prisvärda brunnslock av lättviktsmaterial och hjälper dig gärna att hitta en ändamålsenlig lösning för din anläggning. 

Läs mer här!